Web pozastavený

Aktuálne prebieha údržba prosíme o trpezlivosť.

Lepidlo EPOXY Gel 5 min. dvojzložkové (2x15 g)

Lepidlo EPOXY Gel 5 min. dvojzložkové (2x15 g)

Predaj skončil

Lepidlo EPOXY Gel 5 min. dvojzložkové (2x15 g)

Ideálne na bežné použitie v interiéri aj exteriéri. Vhodné pre porcelán, kov, sklo, kožu, gumu, drevo a väčšinu plastov.
Návod na použitie: Uistite sa, že lepené povrchy sú čisté, suché, bez nečistôt a mastnoty. Odstráňte uzávery z oboch túb a vytlačte rovnaké množstvo živice aj tužidla na čistý povrch.
Dôkladne premiešajte špachtľou, klincom alebo miešadlom. Naneste lepidlo na oba lepené povrchy a stlačte. Fixovanie nie je potrebné, ale zaistite, aby sa spoj nehýbal aspoň 30 minút. Odstráňte prebytočné lepidlo a okamžite vyčistite miešacie pomôcky. Lepidlo zaschne v priebehu 30 minút a úplne vytvrdne do 24 hodín. Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Nepoužívajte na predmety, ktoré sú v styku s potravinami, jedlom alebo pitnou vodou, nepoužívajte na predmety, ktoré sú vystavené vysokým teplotám, ako sú rúry a umývačky riadu atď.
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Pred použitím si prečítajte etiketu. Noste ochranné rukavice, po použití si starostlivo umyte ruky mydlom. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami.
Uchovávajte mimo dosahu tepla/iskier/otvoreného ohňa/horúcich povrchov. Nefajčite. Používajte iba na voľnom priestranstve alebo v dobre vetranom priestore.
PO VDÝCHNUTÍ: Presuňte postihnutého na čerstvý vzduch a nechajte ho oddychovať v polohe, ktorá mu umožní pohodlné dýchanie.
PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní.
Zneškodnite obsah a nádobu v súlade s miestnymi, oblastnými, národnými a medzinárodnými predpismi.

Značka 151
Eshop doprava od 49 € doprava zadarmo

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľká spokojnosť, široký sortiment, odporúčam.

Overený zákazník,

Super rýchlo dodaný tovar.

Overený zákazník,

Nakup v pohodli domova.

Overený zákazník,