Protect-B nástraha na faraónov 3 x 2,5 g

Protect-B nástraha na faraónov 3 x 2,5 g

Dostupnosť
Skladom
5,64 €
4,70 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

PROTECT® nástraha na faraónov 3 x 2,5 g 

Granulovaná insekticídna nástraha v insekticídnych staničkách na ničenie mravcov faraónov vo vnútornom priestore
  • Kolónie mravcov faraónov žijú vo vykurovaných priestoroch budov a pre svoje hniezda využívajú praskliny v stenách a okolo rozvodov vody, v konštrukciách nábytku a pod. aj niekoľkými desiatkami až stovkami samíc (kráľovní). Žltohnedé robotnice sú 2 až 2,5 mm dlhé, voľným okom sotva viditeľné, starajú sa o hniezda samiciam, larvám a všetkým robotníčkam, ktoré neopustili hniezdo do neho donášajú potravu a vodu, prípadne aj granulovanú nástrahu PROTECT ako potravu.
  • Nástraha PROTECT obsahuje rastový regulátor hmyzu (S-metoprén), ktorý nepôsobí hynutiu robotníc ani samíc, ale zabráni samiciam klásť vajíčka a poškodzuje vývoj lariev. Kolónia zanikne a mravce hynú počas 10 – 14 týždňov.
  • Návod na použitie : Odstrihnite vrchnú časť insekticídnej staničky a odtrhnite kryciu fóliu lepiacej plôšky. Prilepte insekticídnu staničku najlepšie na zvislé plochy do blízkosti (nie však priamno na) cestičky mravcov, alebo do blízkosti miest, kde sa robotnice často vyskytujú a vyhľadávajú potravu. Uvoľnený otvor by mal smerovať nahor. Vhodnými miestami na umiestnenie staničiek sú steny za kuchynskou pracovnou plochou, vnútrajška potravinových skriniek, kúpeľňa a pod. Pokiaľ sa mravce vyskytujú aj v iných častiach bytu, napríklad v okolí akvárií, terárií, kvetináčov a pod, umiestnite staničky aj tam.
  • Odporúčané dávkovanie: 2 insekticídne staničky na 20 metrov štvorcových.
  • Čoskoro po umiestnení insekticídnych staničiek sa môže stať, že sa v ich okolí a niekedy aj inde, objaví väčšie množstvo mravcov ako predtým. To je výsledok vysokej atraktivity nástrahy PROTECT , čo zaisťuje jej vysokú účinnosť.
  • Pokiaľ je nástraha z insekticídnej staničky úplne, alebo z väčšej časti spotrebovaná, alebo je stanička poškodená, nahraďte ju novou. Zabráňte zasiahnutiu insekticídnych staničiek vodou pri upratovaní alebo ijnej činnosti. Nástraha by tým prestala byť účinná.
  • Pokiaľ máte rozmiestnené insekticídne staničky s nástrahou PROTECT , nepoužívajte žiadne iné insekticídy, ani na ochranu izbových rastlín.
  • Aby boli všetky kolónie mravcov faraónov spoľahlivo zničené, ponechajte insekticídne staničky rozmiestnené po dobu 3 mesiacov, aj keď mravce vymiznú skôr.
  • nástraha PROTECT obsahuje horkú látku (denatonium benzoat), ktorá znižuje možnosť jej náhodného požitia, najmä deťmi.
  • Účinná látka : 0,5% (5g/kg) S-metoprén (CAS: 65733-16-6)
  • Čas použiteľnosti : 2 roky od dátumu výroby - skladujte v neotvorených originálnych obaloch na suchých, chladných a tmavých miestach, kde teplota neklesá pod bod mrazu.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľká spokojnosť, široký sortiment, odporúčam.

Overený zákazník,

Super rýchlo dodaný tovar.

Overený zákazník,

Nakup v pohodli domova.

Overený zákazník,