Symbivit

Neurčený | Mykorhízne huby | Kód: 426142_BYL_90

Symbivit

Dostupnosť
Skladom
4,30 €
3,58 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

Muškát

Granulovaný prípravok je vhodný pre muškáty, verbeny, petúnie, surfínie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rastliny a ďalšie kvitnúce rastliny. Ide o pomocný rastlinný prípravok určený na vytvorenie mykorhízne symbiózy medzi korene rastlín a prospešnými pôdnymi hubami. Vytvorená mykoríza umožňuje lepší príjem vody a živín (najmä fosforu a draslíka) a ich efektívnejšie dodanie rastlinám. Rastlinám zaisťuje vyššiu počet kvetov, predĺženie doby kvitnutia, sýtejšie farby kvetov a listov a výrazne znižuje potrebu zálievky a hnojenie.

Symbivit

Granulovaný prípravok je vhodný pre kvitnúce rastliny a väčšinu izbových rastlín, popínavé rastliny, okrasné trávy, väčšinu okrasných ihličnanov, niektoré okrasné stromy a kríky (javor, jaseň, žeriav), zeleninu, ovocie a na ošetrenie trávnikov pri ich zakladaní a údržbe. Je založený na využití skvelých vlastností mykorhíznych húb. Zlepšuje výživu, rast a zdravotný stav rastlín, zabezpečuje lepšiu tvorbu kvetov a plodov a väčší výnos, výrazne znižuje potrebu zálievky a hnojenia a zvyšuje odolnosť rastlín voči stresu.

Aplikácia: aplikuje sa pomocou priloženej odmerky (15 g). Pri použití na záhonoch nasypte prípravok na dno výsadbovej jamky tak, aby sa vytvorila súvislá vrstva (1 cm) a vysaďte rastlinu. Pri použití v kvetináčoch je dávka 1 odmerka na každý 1 liter objemu kvetináče.

Bonsai

Účinok:
- vyššia odolnosť rastliny
- lepší príjem živín
- znížený stres
- bohatšie prírastky

Aplikácia a dávkovanie:
Prípravok musí prísť do kontaktu s koreňmi rastlín. Dávkujte 15 g na 1 liter objemu koreňového balu rastliny. Prípravok nasypte ku koreňom a vysaďte rastlinu. Ošetrenie už vyrastených rastlín sa vykonáva pri presádzaní alebo vyhĺbením niekoľkých dier okolo rastliny, do ktorých sa aplikuje 15 g prípravku. Prípravok sa môže zmiešať so substrátom v pomere 1,5 : 100.

Bylinky

Popis a použitia:
SYMBIVIT Bylinky je vhodný pre aromatické bylinky a koreniny. Prospešné mykorhízne huby sú mikroskopická vlákna, ktoré sa napájajú na korene a prinášajú rastline vodu a živiny. Podporujú rastlinu po celý jej život, zlepšujú rast, kvitnutie a odolnosť, netvoria plodnice a viažu oxid uhličitý v pôde.

- podpora uchytenie a vyrovnaný rast
- lepšiu odolnosť voči suchu a stresu
- zvýšenie obsahu aromatických látok
- znížená potreba zálievky a hnojenia

Dávkovanie:
Liek sa musí dostať do priameho kontaktu s koreňmi rastlín. Nasypte do výsadbovej jamky tak, aby vrstva prípravku pokryla dno, a vysaďte rastlinu. Ku urasteným rastlinám vyhĺbte jamky vedúce ku koreňom a nasypte prípravok do nich. Nie je možné rastlinu predávkovať - vyššia dávka zaistí lepšiu rozvoj Mykoríza.

Paradajky a papriky

Popis a použitia:
SYMBIVIT paradajky a papriky je pomocný rastlinný prípravok určený na vytvorenie mykorhízne symbiózy medzi korene rastlín a prospešnými půdiními hubami.

Vytvorená Mykoríza umožňuje:
- zvýšený obsah látok s antioxidačným účinkom
- zlepšenie výživy, rastu a zdravotného stavu zeleniny
- vyššia výnosnosť a odolnosť
- lepšie chuťové vlastnosti
- úplne prírodné pestovanie zeleniny
- výrazne znížená potreba zálievky a hnojenia

Prípravok je vhodný do voľnej pôdy, skleníkov i fóliovníkov. Najmä pre paradajky, papriky a ostatné plodovú zeleninu (uhorky, tekvice, melóny, baklažány, machovky), prípravok môže byť použitý aj pre fazuľu, hrach, všetky cibuľoviny, ovocné kríky a stromy. Nie je vhodný pre rastliny z čeľade kapustovitých (brokolica, karfiol, kapusta, kel, kaleráb, reďkovka, žerucha, chren, atď.), Merlíkovitých (repa, špenát, atď.).

Dávkovanie:
15 g / 1 rastlinu
Plošná aplikácia spočíva v zapravenie prípravku 3 cm pod povrch pred sejbou v dávke 150 g / m 2, prípravok sa môže zmiešať so substrátom v pomere 1,5 : 100

Variant Muškát 750 g
Variant Muškát 150 g
Eshop štitky Rôzne varianty
Variant Paradajky a papriky 150 g
Variant Bylinky 90 g
Variant Symbivit 150 g

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Kód Variant Dostupnosť Cena
426142_MUS_750 Muškát 750 g Skladom 16,40 € s DPH
426142_MUS_150 Muškát 150 g Skladom 4,68 € s DPH
7,40 € s DPH
426142_PP_150 Paradajky a papriky 150 g Skladom 7,40 € s DPH
426142_BYL_90 Bylinky 90 g Skladom 4,30 € s DPH
426142_150 Symbivit 150 g Skladom 7,40 € s DPH

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Nakup v pohodli domova.

Overený zákazník,

Tieto podložky som kúpila už druhý krát, no tie prvé boli hrubšie....Tieto sú dosť tenké a žiaľ nesvietia v noci....

Overený zákazník,

Vybavené ihneď

Overený zákazník,