Vínne kvasinky chladnomilné 10 g
Vínne kvasinky chladnomilné 10 g
Vinné kvasinky sa používajú na kvasenie muštu a rmutu a na prípravu šampanského.
Druh kvasiniek: Saccharomyces cerevisiae.
Návod na použitie
Obsah vrecka vysypeme do 1 dcl. vody s muštom v pomere 1/3:2/3 o teplote 35- 40˚C. Zmes za občasného miešanie necháme stáť 20min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu.
Dávkovanie: 10g na 50l. muštu (rmutu). V prípade hnilého hrozna, nízkej teploty kvasenia alebo obnovenia kvasenia použiť 1,5 až 2 násobné množstvo vinných kvasiniek. Pri príprave šampanského sa používa 20g. kvasiniek na 50l muštu.
Kvasná teplota je 8 – 35˚C, účinnosť do 18 obj. % alkoholu.
Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.
Na moje otázky ohľadom niektorých výrobkov (prevedenie, materiál) mi bolo obratom odpovedané na chate, aj do emailu
Dobrá komunikácia a ústretovosť, rýchle doručenie.
Rýchle dodanie, kvalitný tovar