Vínne kvasinky chladnomilné 10 g
Vínne kvasinky chladnomilné 10 g
Vinné kvasinky sa používajú na kvasenie muštu a rmutu a na prípravu šampanského.
Druh kvasiniek: Saccharomyces cerevisiae.
Návod na použitie
Obsah vrecka vysypeme do 1 dcl. vody s muštom v pomere 1/3:2/3 o teplote 35- 40˚C. Zmes za občasného miešanie necháme stáť 20min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu.
Dávkovanie: 10g na 50l. muštu (rmutu). V prípade hnilého hrozna, nízkej teploty kvasenia alebo obnovenia kvasenia použiť 1,5 až 2 násobné množstvo vinných kvasiniek. Pri príprave šampanského sa používa 20g. kvasiniek na 50l muštu.
Kvasná teplota je 8 – 35˚C, účinnosť do 18 obj. % alkoholu.
Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.
Nakup v pohodli domova.
Overený zákazník,
Tieto podložky som kúpila už druhý krát, no tie prvé boli hrubšie....Tieto sú dosť tenké a žiaľ nesvietia v noci....
Overený zákazník,
Vybavené ihneď
Overený zákazník,