Merač cukru v hrozne 0-40% BRIX + Alkohol
Refraktometer na hrozno - vinič so stupnicou BRIX od 0 do 40 % s max odchýlkou 0,1 až 0,2 %. Pre strednú koncentráciu cukru v šťavách. Stupnica Brix udáva 1° stupnice = 1g cukru v 100 g roztoku. Slúži i na meranie pravdepodobného alkoholu v budúcom víne od 0 do 25 % Vol., s max. odchýlkou 0,2% Vol.(Ide o matematický prepočet na predpokladaný alkohol pri určitej cukornatosti). Refraktometer s automatickým vyrovnávaním teploty od 10 do 30°C. Súšasťou balenia je skrutkovač pre kalibráciu, pipety a prenosné ochranné púzdro.
Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.
poradia vám ak vám nieje niečo jasné
Overený zákazník,
Veľmi som spokojná s nákupom.
Overený zákazník,
Všetko o.k.
Overený zákazník,
Pre personalizáciu obsahu a vyhodnocovanie používame cookies tretích strán, vďaka tomu pre vás dokážeme na webe aj mimo neho zobrazovať relevantnejšie ponuky našich produktov.
Zber týchto dát nezapneme, pokiaľ nám k tomu nedáte súhlas.