Ochrana osobných údajov

 

Ochrana osobných údajov

V zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z. z. sa prevádzkovateľ zaväzuje postupovať v zmysle zákona a bude robiť všetky potrebné činnosti preto, aby tieto údaje ochránil.

Predávajúci údaje kupujúceho získava len pre vlastné potreby a pre potreby prepravenj spoločosti, za účelom riadnej a bezproblémovej obsluhy kupujúceho. Údaje nebudú poskytované ďalším osobám, organizáciám. Používaním tohto obchodu súhlasíte so zhromažďovaním a používaním informácií o vás a vašich nákupoch. Na žiadosť  kupujúceho jeho osobné údaje kedykoľvek bez nutnosti udania dôvodu predávajúci nevratne vymaže zo svojej databázy.

Vyhradzujeme si právo ustúpiť od záruky bezpečnosti v prípade napadnutia servera neznámym páchateľom. Iba v takomto prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá s manipuláciou s údajmi.

Osobné údaje, ktoré vyplníte pri registrácii, spracúvame v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. b) NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov). Predávajúci sa zaväzuje, že osobné údaje poskytnuté kupujúcim nebudú poskytnuté bez súhlasu kupujúceho tretím osobám a budú použité výhradne na účely, ktoré súvisia s prevádzkou e-shopu. Informácie o Vašich právach ako dotknutej osoby, účele spracúvania Vašich osobných údajoch, ako aj ďalších dôležitých informáciách priamo na webovej stránke prevádzkovateľa https://www.osobnyudaj.sk/informovanie/36565334/sk/zakladne-informacie v sekcii ochrana osobných údajov.

 

Prevádzkovateľ: Schetelig CE s.r.o.

Adresa: Železničná 961 Vlčany 925 84

IČO: 36565334


pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,Zákon“), Vám ako dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle okrem svojich identifikačných a kontaktných údajov a kontaktných údajov zodpovednej osoby, sprístupňuje aj ďalšie potrebné informácie, ktoré sa nachádzajú v záložkách vľavo.


Prevádzkovateľ v zmysle čl. 24 nariadenia GDPR a ust. § 31 Zákona pristúpil k prijatiu primeraných technických, organizačných, personálnych a bezpečnostných opatrení a záruk, ktoré zohľadňujú najmä:
 

  • zásady spracúvania osobných údajov, ktorými sú zákonnosť, spravodlivosť a transparentnosť, obmedzenie a kompatibilita účelov spracúvania osobných údajov, ďalej minimalizácia osobných údajov, ich pseudonymizácia a šifrovanie, ako aj integrita, dôvernosť a dostupnosť;
  • zásady nevyhnutnosti a primeranosti (vzťahuje sa aj na rozsah a množstvo spracúvaných osobných údajov, dobu uchovávania a prístup k osobným údajom dotknutej osoby) spracúvania osobných údajov s ohľadom na účel spracovateľskej operácie;
  • povahu, rozsah, kontext a účel spracovateľskej operácie;
  • odolnosť a obnovu systémov spracúvania osobných údajov;
  • poučenia oprávnených osôb prevádzkovateľa;
  • prijatie opatrení na bezodkladné zistenie, či došlo k porušeniu ochrany osobných údajov a promptné informovanie dozorného orgánu a zodpovednej osoby;
  • prijatie opatrení na zabezpečenie opravy alebo vymazanie nesprávnych údajov, či realizáciu iných práv dotknutej osoby;
  • riziká s rôznou pravdepodobnosťou a závažnosťou pre práva a slobody fyzických osôb (najmä náhodné alebo nezákonné zničenie osobných údajov, strata alebo zmena osobných údajov, zneužitie osobných údajov – neoprávnený prístup alebo neoprávnené poskytnutie, posúdenie rizík so zreteľom na pôvod, povahu, pravdepodobnosť a závažnosť rizika v súvislosti so spracúvaním a na identifikáciu najlepších postupov na zmiernenie rizika).

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychle dodanie, ochota

Overený zákazník,

Richie len nebolo dané vedieť že bude doručený až na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru, telefonické potvrdenie odoslania tovaru, zamňa super spokojnosť

Overený zákazník,

Najdete nás i na MALL.SK