![]() |
Pilový kotúč, 250 mm, 40Z Stihl
10 g
|
1× |
71,65 € |
![]() |
Pílový kotúč na drevo 190 x 30 x 2,1 mm, 48 z ATB, Milwaukee
10 g
|
1× |
44,53 € |
![]() |
Zámok zadlabací, vložkový, pravý, s prevodom - Hobes K221 P Zn, 90/55/77
10 g
|
1× |
13,22 € |
![]() |
Kotúč pílový pre krovinorezy dlátový STIHL, 225 - 24 zubov,
200 g
|
1× |
40,90 € |
![]() |
Lišta vodiaca pre pílu 04" - 10 cm; STIHL 10 1.1 1/4 P; na GTA 26
1000 g
|
1× |
14,24 € |
![]() |
SGH12 Goliat System hák
2 × 10 g
|
2× |
7,38 € |
![]() |
ZZK 75 Záves zamykací krytý 250 x 55 x 2,0 mm
10 g
|
1× |
4,61 € |
![]() |
ZTK 35 Záves k prizváraniu s guličkou 35 x 130 mm
10 g
|
1× |
7,90 € |
![]() |
ZRS 16 Záves nastaviteľný k prizváraniu M16
10 g
|
1× |
8,30 € |
![]() |
Rukavice zimné odolné proti porezu L/9 Stupeň 1, Milwaukee
10 g
|
1× |
9,14 € |
![]() |
FBN II 8/100 (8X161) oceľová kotva
10 g
|
1× |
2,56 € |
![]() |
Sada vrtákov HSS black & gold 19 dielna; 1,0 - 10, 0 mm, TOLSEN
510 g
|
1× |
36,19 € |
![]() |
Vložka cylindrická FAB 1.00*/DNm 30+50 mm; 3 kľúče, stavebná
100 g
|
1× |
9,84 € |
Spolu s DPH | 270,46 € |
---|
Spiriferm Arom 25g
Univerzálne kvasinky pre ovocné kvasy k destilácii
Spiriferm sú silne fermentujúce suché čisté kvasinky kmeňa Saccharomyces cerevisiae.
Fermentačné vlastnosti
Spiriferm sú ideálne pri kvasení ovocných rmutov a muštov pre ovocné destiláty:
➢ Tolerancia voči alkoholu až do 14% obj.
➢ Nízka tvorba SO2 a H2S
➢ Rýchly začiatok kvasenia
➢Odporúčaná teplota kvasenia: 16 - 22°C
➢ Kvasinka vhodná pre všetky druhy ovocia
Dávkovanie a aplikácia:
Všeobecné dávkovanie kvasiniek Spiriferm je 20 g/hl rmutu/muštu. Dávka sa môže zvýšiť na 25 - 30 g Spiriferm-ov na 100 I pre mikrobiologicky ohrozený/kontaminovaný rmut.
Správna rehydratácia kvasiniek:
1. Potrebné množstvo kvasiniek rozpustite v 5-10 násobnom množstve teplej vody (35 - 40°C)
2. Za cca 10-15 minút pridajte rovnaké množstvo muštu a jemne premiešajte.
3. Nechajte odstáť cca 10-15 minút.
4. Skontrolujte teplotu zákvasu kvasiniek. Teplotný rozdiel medzi zákvasom a ovocným rmutom/muštom nesmie byť viac ako 8°C! (dochádza k teplotnému šoku s následkom usmrtenia kvasiniek)
5. V prípade že je teplotný rozdiel väčší, zákvas môžete ochladiť napríklad pridaním ďalšieho množstva muštu.
6. V prípade že je teplotný rozdiel 8°C a menej, zákvas aplikujte do ovocného rmutu/muštu jemným vmiešaním.
Skladovanie:
Skladujte na chladnom mieste. Vždy opätovne uzavrite obal otvorených balení.
Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.
poradia vám ak vám nieje niečo jasné
Veľmi som spokojná s nákupom.
Všetko o.k.